Lopputulos:

 1. Turku-Tampere moottoritie
 2. Team
 3. Sibbo Disc
 4. Disquitos
 5. JSW Ultra
 6. FreezeBees
 7. LoHi
 8. ERHe
 9. LeKi Junnut
 10. Salko
 11. ViRHe
 12. Ku-Ha
 13. Gerbyn Supikoirat
 14. J-LO (Jyväskylän Liito-oravat)
 15. The Experience
 16. Suomi U17
 17. Dosquitos
 18. Finland U17
 19. T.U.F.F.
 20. JSW Juniors

{{ g.name }}

{{ row.weekday | truncate(2) }} {{ row.time }} {{ row.field }} {{ row.team1 }} ({{ row.pool1 }}) {{ row.score1 }} - {{ row.score2 }} {{ row.team2 }} ({{ row.pool2 }}) {{ row.tpool }}

Lohkot

{{ g.name }}

{{ row.a }} {{ row.b }} {{ row.c }} {{ row.d }} {{ row.e }}
{{ n }}

Google spreasheet

Pelisysteemi JSS 2017

Peliaika on 25 minuuttia ja pistekatto 11 pistettä. Jos peliajan päättyessä joukkueiden välinen piste-ero on 1 piste, lisätään johtavan joukkueen pistemäärään +1, josta muodostuu uusi pistekatto. Tasatilanteissa pelataan yksi ratkaiseva piste. Ottelussa on käytettävissä yksi minuutin mittainen aikalisä, jota ei saa käyttää viimeisen viiden peliminuutin aikana.

Peliformaatti on 5 vs 5 kevennetty mixed eli jokaisessa pisteessä kentällä on oltava molempien sukupuolten edustaja. Pelaajien siirtely joukkueiden välillä on tänä vuonna lähtökohtaisesti kielletty! Joukkueet voivat kuitenkin sopia poikkeavista järjestelyistä ennen peliä, jos molemmat joukkueet ja toimitsija hyväksyvät siirrot tai mixed – formaatista joustamisen.

Powerpool on jaettu kahteen lohkoon (A,B) ja Challenger pool neljään lohkoon (C,D,E,F). Alkusarjassa pelataan yksinkertainen round-robin. Lohkojen A ja B kaksi parasta joukkuetta etenee suoraan puolivälieriin. Vastustaja puolivälieriin tulee powerpoolin ristipeleistä.

Powerpoolin ristipeleissä kohtaavat A ja B lohkojen kaksi heikonta, sekä lohkojen C,D,E,F voittajat. Peliparit määräytyvät siten, että powerpool ja challengerpool joukkueet järjestetään paremmuusjärjestykseen (kts. alta ohje). Powerpoolin parhaiten pärjännyt joukkue (X) kohtaa Challengerpoolin voittajista heikoimman (Y). Pelien voittajat etenevät puolivälieriin, häviäjät kohtaavat challengerpoolin joukkueita sijoista 9.-16.

Challengerpoolin lohkoissa toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet pelaavat ristipelit, joiden voittaja etenee sijoille 9-16 ja kohtaa powerpoolin ristipeleissä hävinneen joukkueen. Häviäjät tippuvat alasarjaan, jossa pelataan roundrobin sijoista 16.-20.

Paremmuusjärjestys kaikissa lohkosijoituksissa
1. Voitot
2. Keskinäisten pelien maaliero
3. Kokonaismaaliero
4. Kapteenien kivi-paperi-sakset (paras 7:stä)